Lokhorst Hoveniers Tuin & Terras

Bekijk onze specialisaties

Dé hovenier die staat voor kwaliteit

Bij Lokhorst Hoveniers steken we de handen uit de mouwen om van uw tuin en terras een fijne plek te maken. U kunt bij ons terecht voor alles wat er in uw tuin moet gebeuren. Wij bieden u dan ook graag fullservice, waardoor we u kunnen assisteren bij het maken van tuinontwerpen, de aanleg hiervan, waarnaast we ook tuinen onderhouden! iedere klant heeft zo zijn eigen wensen, waardoor wij altijd maatwerk zullen leveren om van iedere tuin een unieke beleving te maken. Wij houden net als u van hoge kwaliteit, waardoor we die graag voor u realiseren.

Lees meer

Dankzij onze ruime ervaring in het opfleuren van tuinen, hebben wij de juiste kennis en creativiteit verzameld om ook uw tuin te vormen tot iets fraais. Mocht ons team toch versterking nodig hebben bij de realisatie, dan hebben wij vaste partners die ons kunnen assisteren bij de aanleg van zwembaden en tuinverlichting of de opbouw van tuintoestellen. U heeft bij ons dus enkel één contactpersoon die uw wensen zal behartigen. Zo houdt u zelf het overzicht en kunt u altijd bij ons aan de bel trekken als wij u ergens bij kunnen helpen.

Lees meer

Gerealiseerde projecten

Wij zijn trots op het werk wat we leveren! Gerealiseerde projecten delen we dan ook graag met u, zodat u een goed beeld heeft van onze kwaliteiten. Dankzij onze brede oriëntatie op het hoveniers vak, ziet u hier beelden van verschillende tuintypes met diverse soorten begroeiing en bloemen. Ook metselwerk, veranda’s en tuinhuisjes komen aan bod.

bekijk onze projecten

Onze diensten

Lokhorst hoveniers biedt u het liefste een fullservice pakket aan, zodat wij u kunnen
ontzorgen en u ons enkel hoeft te vertellen wat er precies moet gebeuren.

Tuinontwerpen

Als resultaatgerichte hovenier, maken wij graag duidelijke afspraken, waardoor zowel u als wij volledig op de hoogte zijn van de ideeën. Een tuinontwerp is één van de middelen die wij hiervoor opstellen, zodat u snel een overzicht heeft van de mogelijkheden. Laat ons ook voor u een gedetailleerd en uitgebreid tuinontwerp maken!


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden