Klassieke tuin

Klassieke tuin

Het beste van twee werelden: strak, maar ook romantisch. Rechte zichtlijnen geven symmetrie aan het geheel, terwijl strak gesnoeide hagen worden gecombineerd met frivole vaste planten of éénjarigen. Vooral rozen met goed gevulde bloemen en de klassieke hortensia geven de formele tuin een romantische sfeer.

Ook in de klassieke tuin werken we graag met water. Een vijver in het midden van de tuin, vaak inclusief een kleine of grote fontein. Daarnaast kenmerkt een klassieke tuin zich door mooi gesnoeide struiken en heggen die in allerlei vormen voorkomen. En ook in deze tuin mag gazon niet ontbreken.

We adviseren altijd om de bestrating in een klassieke tuin rustig te houden. We gebruiken bijvoorbeeld grote tegels in zwart, bruin en antraciet. Maar u kunt in deze no-nonsens tuin ook kiezen voor getrommelde stenen en boerengrind. Belangrijk is dat de details in een klassieke tuin bepalend zijn. Overal waar je kijkt is wat te zien en te genieten.

Vindt u de schoonheid, elegantie en de simpelheid van een klassieke tuin ook zo mooi dat u op een mooie zomerdag naar beroemde klassieke tuinen gaat om daar te kijken, te genieten en inspiratie op te doen? Aarzel dan niet langer en laat uw tuin omtoveren tot een geordende en tijdloos klassieke tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw klassieke tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden