Design tuin

Design tuin

Kenmerkend voor een design tuin zijn grote grijze tegels, strakke lijnen, hout, sobere beplanting en exclusieve accenten. De beplanting staat in strakke bloembakken en alles is keurig gesnoeid. Symmetrie, subtiele hoogteverschillen en RVS lounge meubelen maken het design plaatje helemaal af.

En als u wilt plaatsen we een moderne vijver of zwembad. Uiteraard met rechte hoeken en een strakke afwerking. Is dit voor u iets teveel van het goede, maar wilt u wel graag water in de tuin? Dan is een waterval altijd leuk. We kiezen ook hiervoor weer voor strakke lijnen.

Design vormgeving moet fascineren. Zodra u dan ook plaats neemt in een design tuin, overvalt u het gevoel dat alles klopt. De rust door symmetrie die de tuin uitstraalt, daalt als het ware op u neer.
De doordacht vormgegeven tuin met moderne elementen is met name geschikt voor mensen die hun eigen woning laten ontwerpen. Woning en tuin worden zo één geheel.

Kunt u genieten van mooie materialen en kunstobjecten? Dan is deze doordachte, tot in de puntjes afgewerkte maatwerktuin voor u heel geschikt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw design tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden