Villatuin

Villatuin

Een villatuin kenmerkt zich door de perfecte aansluiting op de woning. Is de woning een moderne, onder architectuur gebouwde woning, dan zal de tuin daarbij aansluiten. Is de woning een bestaande monumentale villa, dan adviseren wij de tuin in dezelfde historische imposante stijl aan te leggen.

Ook in de villatuin speelt symmetrie een grote rol. Want symmetrie creëert rust. Naast brede borders en afgebakende zichtlijnen, zal er plaats moeten zijn voor loungen. Hiervoor is een overdekte veranda een perfecte plek. U kunt zo tot laat in de avond genieten van uw barbecue met vrienden of familie. Liefst met zicht op uw huis, want de woning is altijd startpunt van het tuinontwerp van de villatuin.

Ook spelen bomen een prominente rol in de villatuin. We deken aan hoge bomen, maar ook lagere soorten passen goed in de verschillende stijlen. Bomen geven diepte aan de tuin, maar kunnen ook juist ruimte afbakenen. Zo bereiken we dat enorme lappen tuin wat knusser overkomen.

Een villatuin is vaak van een groter formaat, waardoor er ruimte kan zijn voor een vijver of zwembad. Water geeft een natuurlijke rust en als u daar zelf nog in kunt recreëren, is er bijna een vakantiegevoel gecreëerd. En dat in uw eigen tuin!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw villatuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden