Sfeervolle tuin

Iedereen heeft zo nu en dan een moment voor zichzelf nodig. Wat heerlijk als u die relax plek, met een kop koffie in de hand, in uw eigen tuin kan vinden. Een plek van optimale ontspanning, waar u helemaal zichzelf kunt zijn.

Sfeervol heeft alles te maken met de juiste verlichting. Wij adviseren u graag over het zo optimaal mogelijk benutten van zitplekjes en de daarbij behorende verlichting, zodat u ook ’s avonds lekker lang kunt loungen.

Het maakt niet uit of u een grote, kleine, boeren- of stadstuin hebt. Alle tuinen zijn gezellig en sfeervol te maken. Het enige wat u van tevoren moet bepalen is welke stijl u wilt volgen: romantisch, Engels, oosters of kleurrijk Toscaans, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Wij adviseren u om uitnodigende zitjes en interessante hoekjes te creëren. Dat kunnen zowel openlucht of overdekte tuinkamers zijn. Verder denken we graag mee in de vele soorten bestratingsmogelijkheden: klinkers, grind of grote tegels, dat wat past in uw gekozen sfeer.

Kuipplanten, een vuurpot en decoratieve objecten, uiteraard in balans met de beplanting, mogen zeker in een sfeervolle tuin niet ontbreken. Prachtige bloembedden vormen het hoogtepunt van elke sfeervolle tuin. Als u bovendien bloemen van verschillende vormen en lengte gebruikt, kunt u een uniek festijn voor de ogen creëren.

Ik wil ook een sfeervolle tuin!

Wilt u dat wij uw tuin sfeervol komen inrichten? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan!


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden