Romantische tuin

Romantische tuin

Wilt u een plek waar u kunt barbecueën, relaxen en genieten van het buitenleven? Dan is de romantische tuin de ideale tuin voor u: dé ultieme vorm van wegdromen terwijl de wind zachtjes door de beplanting gaat en in de verte de vogeltjes kwetteren.

En of u een kleine of een grote tuin hebt: van iedere tuin is romantische tuin te maken. De truc zit hem vooral in het creëren van een knusse sfeer, met behulp van dichte beplanting, mooie bloemen en voldoende plek om te zitten en om buiten te eten. De romantische tuin is een tuin met voor elk wat wils!

De planten in een romantische tuin zijn afwisselend en kleurrijk. Ook biedt de beplanting beschutting aan het terras waardoor u een geborgen gevoel krijgt. Beplanting is in deze tuinen heel belangrijk. Dit wil overigens niet zeggen dat u per definitie veel werk met het onderhoud heeft.

Naast beplanting heeft u een gezellige zitplek nodig. Kies een romantische loveseat of een klein bankje en plaats deze op een beschutte plek, bijvoorbeeld onder een begroeide pergola. Hét ultieme romantische buitengevoel komt dan helemaal vanzelf!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw romantische tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden