Kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin

In een kindvriendelijke tuin kunnen kinderen heerlijk spelen en ravotten. Ondertussen zijn ouders aan het ontspannen en kunnen een oogje in het zeil houden. Dus in een kindvriendelijke tuin wordt rekening gehouden met zowel de kids als de ouders. Voor ieder is er een plekje te vinden!

Een kindertuin bevat meestal één of meerdere speeltoestellen. Denk aan een glijbaan met schommel, een trampoline, zandbak of zelfs een zwembad.

Spelen is een bezigheid die wij serieus nemen. Kinderen spelen om te leren. Daarom zullen er in een kindvriendelijke tuin uitdagingen mogen zitten. Spannende hoekjes, (kunst)gras, interessante speeltoestellen en zelfs fruitbomen of een moestuintje.

Spelen in de tuin kan ook betekenen dat er ook wel eens iets niet helemaal goed gaat. Daarom zal in het ontwerp extra rekening gehouden worden met veiligheid. Dit geldt zowel voor materiaalkeuze als ook voor de beplanting. Ook houden we rekening met zon en schaduwplekken.

Kinderen houden van kleur. Dus als spelen centraal staat in de tuin, denken wij gelijk in aantrekkelijke kleuren. Planten in een kindertuin moeten tegen een stootje kunnen. Denk aan die voetbal die er vast wel eens in terecht zal komen. Wij adviseren u graag in beplanting die zich snel zal herstellen.

Een veilige en leerzame plek voor kids, plus daarbij ontspanning voor de ouders. Zo heeft de hele familie plezier van de kindvriendelijke tuin!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw kindvriendelijke tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden