Moderne tuin

Moderne tuin

Vormgeving, materiaalgebruik en beplanting. Dit zijn de belangrijkste items om uw tuin vorm te geven. En dit geldt zeker voor de moderne tuin, waarin de bestrating strak zal zijn en de beplanting vaak monotoon. Juist deze elementen zijn karakteristiek voor een eigentijdse en moderne sfeer.

Monotoon is overigens niet hetzelfde als saai. Er kan zeker gekozen worden voor kleur, maar ons advies is dat borders dezelfde planten bevatten. Dit geeft rust in de tuin en zorgt voor die serene uitstraling die u graag wilt bereiken.

Een moderne tuin heeft vrijwel altijd rechte strakke lijnen. Natuurlijk kan er een organische vorm in worden toegepast, maar het ontwerp bevat voor het grootste deel rechte zichtlijnen. Vaak worden er ook bouwkundige elementen in verwerkt, denk aan een kijkvenster in een scheidingsmuur.

Kiest u voor een hedendaagse moderne tuin, dan kiest u vaak ook voor vernieuwende en duurzame materialen. Denk aan keramische tegels of vlonders van kokoshout of bamboe. Vernieuwend door hedendaagse materialen en duurzaam doordat alles ook nog eens langer meegaat en minder milieubelastend is. Zo bent u met uw tuin helemaal bij de tijd.

Uw moderne tuin krijgt op deze manier een smaakvolle, elegante uitstraling en het is prettig en rustgevend om er in te vertoeven en ernaar te kijken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw moderne tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden