Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen

Ook als bedrijf is het prettig groen in de buurt te hebben. De uitstraling van uw bedrijf wordt vele malen beter als u kiest voor een met zorg aangelegde tuin rondom uw pand. Het is letterlijk uw eerste visitekaartje voor gasten.

Wij adviseren altijd een zoveel mogelijk onderhoudsvrije tuin te kiezen. Vaak wordt dit een moderne, strakke tuin, met alleen wat kleine randen met levende plantjes.

Groen brengt leven en trekt leven aan. Ook kleurt het de wereld om ons heen en biedt inspiratie, rust en energie. Breng de natuur daarom dichtbij, ook tijdens het werk. Door bomen, vaste planten, heesters, bollen, kruidachtige vegetaties en gazons aan te planten rondom uw pand, levert u een belangrijke bijdrage aan de natuur en biodiversiteit. Klanten en medewerkers zullen waardering en respect hebben voor de manier waarop u als bedrijf omgaat met de omgeving om u heen.

En heeft u zich wel eens gerealiseerd dat mensen die werken in een groene omgeving, beter presteren en gezonder blijven?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw bedrijfstuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden