Cottage tuin

Cottage tuin

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Een cottage tuin staat vol met bloemen en ziet er daarom erg gezellig en weelderig uit. De cottage tuin stamt uit Engeland en Engelsen zijn gek op tuinen en tuinieren. Dus wanneer u besluit om een cottage tuin aan te leggen, realiseert u zich dan wel dat er veel uurtjes tuinplezier in zullen gaan zitten!

Er zijn geen duidelijke regels voor de cottage tuin, maar in iedere Engelse tuin vindt u: een dichte beplanting met een lange bloeitijd, kruiden en groenten, pergola’s, prieeltjes, andere tuindecoraties zoals witte hekjes en klimrekken voor rozen. Verder werken we in de cottage tuin veel met baksteen en natuursteen, verwerkt in paden en muurtjes.

Houdt u van weelderige, kunstig samengestelde en kleurrijke tuinen? Wordt u vrolijk van het idee van rondscharrelende kippen en ganzen? Dan is de cottage tuin een perfecte plek voor u. Een plek waar alle zintuigen, met geuren en kleuren, een rol spelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw cottage tuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden