Over Lokhorst Hoveniers

Maak kennis met dé hovenier uit Midden-Nederland

Lokhorst hoveniers uit Lunteren

Bij Lokhorst Hoveniers trekken wij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast, om iets moois te maken voor u. Deze proactieve en doelgerichte werkwijze onderscheidt ons van andere hoveniersbedrijven. Het kiezen voor de makkelijkste weg zit er bij ons namelijk niet in. Zo bekommeren wij ons over uw tuin en denken we per project na over de beste aanpak. Zo kunnen bepaalde werkzaamheden tijdens regenachtig weer ten koste gaan van uw gazon. Denk aan sjouw- of sleepwerk, waarvoor over uw gras moet worden gereden of gelopen bijvoorbeeld. Dit is niet de bedoeling, waardoor wij dan zoeken naar een betere oplossing!

Flexibiliteit is daarom een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. In de praktijk komt het namelijk regelmatig voor dat een klant tijdens een project met nieuwe ideeën komt. Hier gaan wij flexibel en vakkundig mee om, aangezien wij begrijpen dat u pas echt een beeld krijgt bij een idee, zodra het visueel wordt! Laat ons dus vooral met u meedenken, zodat we samen uw ideeën kunnen afstemmen en wij deze eventueel kunnen verrijken door het geven van goede voorbeelden. Met zo’n 300 vaste klanten, hebben wij namelijk genoeg voorbeeldtuinen ter illustratie van mogelijke tuinindelingen en tuinsferen.

Historie

In 1998 zijn wij vol passie gestart als hoveniersbedrijf in Lunteren. In vergelijking met nu werkten wij toen veel meer met schuine en ronde lijnen, iets wat ons leerzame kneepjes van het vak heeft geleerd. Met een blijvende interesse voor creëren van belevingen in de tuin en het ontwerpen van ideeën hiervoor, hebben wij nu ruime ervaring in petto!

Heden

Aan passie en werkwijze is er tot op heden weinig verandert. Wij kunnen nog steeds genieten van het hoveniersvak en zetten nog steeds de schouders eronder. Wel zijn de trends in tuinen anders geworden, waardoor wij vandaag de dag veel meer werken met symmetrie. Natuurlijk blijven smaken verschillen, dus daag ons maar uit!

Met passie voor het vak, werken wij graag aan iedere klus. Netjes werken en het leveren van hoge kwaliteit is voor ons dus heel normaal. Met enkele honderden vaste klanten kunnen we dan ook gerust zeggen dat mensen voor elke hoveniersklus bij ons aan kunnen kloppen!

--Marco Lokhorst--

Wilt u meer weten?

De kans is groot dat u specifieke vragen heeft die alleen voor uw tuin van toepassing zijn. Dat is mooi, want wij denken graag mee over nieuwe ideeën en adviseren bij het nemen van de juiste beslissingen. Voor een prijsaanvraag kunt u het beste even bellen, want ons vak blijft immers maatwerk. Zo kunnen we alle details bespreken en brengt dit ons tevens


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden