Bostuin

Bostuin

Gelegen in of naast een bos. Een bostuin is vaak het verlengstuk van het bos. Dat betekent dat er sprake is van veel bomen en dat de tuin vrij schaduwrijk is. Een bostuin is een feest van mooie bomen, schaduwplanten, struiken en slingerende paadjes. Ga op avontuur in uw eigen tuin!

We vinden het belangrijk dat een bostuin veel lagen heeft: van hoge bomen tot het mos op de grond. Daartussen vinden we struiken, bladverliezend en wintergroen, vaste planten en bollen. Bij dit laatste denken we aan grote pollen sneeuwklokjes en hele plakkaten met boshyacinten. Bij de keuze aan bomen en struiken kiezen we voor mooie bladcombinaties en herfstkleuren.

Het is bijzonder sfeervol als de paden, aangelegd met boomschors, tussen de beplanting doorslingeren en uitkomen bij een overdekt prieel. Enigszins verscholen tussen het blad, maar net genoeg zichtbaar, zodat u een perfect overzicht heeft over de hele tuin. Zo heeft u zicht op de vele bodembedekkers, zoals hosta’s, siergrassen en varentjes.

Ziet u zichzelf al zitten, liefst tot ver in het seizoen, genietend van de natuurlijke verkleuring van alle bladersoorten? Kies dan voor een bostuin en u waant zich een echte bosbewoner.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw bostuin kan wel een opknapbeurt gebruiken of u wilt een nieuw ontwerp laten maken? Geef uw wensen door en vraag vrijblijvend een offerte aan.


ik heb interesse
Lokhorst Hoveniers © 2016
|
Alle rechten voorbehouden